sâmbătă, 31 mai 2014

Perioada de transferuri

  A început nebunia pe piaţa transferurilor. Majoritatea echipelor mari din Europa, aşteaptă să îneceapă Cupa Mondială. 

  O să trecem direct la jucătorii români. Ciprian Tătăruşanu a semnat  pe trei ani  cu Fiorentina, liber de contract, cu un salariu anul de 800.000 de euro. Acesta va avea concurenţă la Fiorentina cu un portar brazilian  pe nume Neto,  în vârstă de 24 de ani. 

  Dragoş Grigore  în vârstă de 27 de ani, căpitan la Dinamo Bucureşti, este ca şi  transferat  în Franţa la Toulouse. Atât Grigore, cât şi  clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare şi-au dat acordul. Suma de transfer este undeva la   un milion de euro. Grigore va avea un salariu de 400.000 de euro, semnând pe trei ani cu francezii.

  Problemele de la Getafe, salariile micşorate, l-au făcut pe atacantul român Ciprian Marica să nu semneze prelungirea contractului cu echipa spaniolă. Totuşi acesta a primit timp de gândire o lună. Raul Rusescu nu este dorit la Getafe, a declarat patronul echipei  Angel Torres. 

  Haideţi să trecem de la jucătorii români la cei străini. Roman Abramovici a refuzat să le prelungească contractele următorilor jucători :  Frank Lampard, Ashley Cole şi Samuel Eto'o. Pe lângă aceşti jucători lăsaţi fără contract, Abramovici a renunţat şi la David Luiz care a semnat  pe 4 ani cu Paris Saint Germain  potrivit sumei de 50 de mii de euro, fiind cel mai scump apărător din lume.

 Sagna a refuzat prelungirea contractului cu Arsenal. Fanii lui Arsenal au  făcut urât când au auzit că Sagna a semnant cu rivala Manchester City. 

 Cam atât cu transferurile pe ziua de astăzi. Am să încerc să vă ţin la curent cu toate transferurile importante din Europa.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu