sâmbătă, 17 mai 2014

Finala FA CUP 2014

   Finala  FA CUP din acest an a fost disputată între Arsenal Londra şi Hull City. După 9 ani de aşteptare  Arsene Wenger a reuşit să cucerească  FA CUP. Hully City a făcut o prestaţie foarte frumoasă atât în această seară  cât şi pe tot parcursul competiţiei. Arsenal a câştigat în prelungirile meciului cu 3-2.

    Hull City a fost foarte curajoasă şi a avut un început de meci zguduitor. După doar 4 minute Chester a deschis scorul iar în minutul 8 Davies a făcut 2-0. Cazorla a reuşit o bijuterie de gol dintr-o lovitură liberă perfect executată, iar  Koscienly a reuşit să egaleze  la doi în minutul 71,  reuşind să marcheze din câţiva metri.După 90 de minute în care echipele au reuşit să fie egale, valoarea şi-a spus cuvântul  atunci când Arsenal a atacat furibund şi  Ramsey a reuşit golul de aur pentru Arsenal. În istoria lui Hull City de aproape 105 ani, este cu siguranţă cel mai bun sezon reuşind să se califice în Europa league.


   Hull City putea să închidă meciul atunci când fiul managerului Bruce a ratat o şansă imensă la 2-0 pentru aceştia. Arsene Wenger dacă nu reuşea să câştige acest trofeu, era mai mult ca sigur dat afară de la Arsenal.      


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu