vineri, 9 mai 2014

Steaua este campioană

   Steaua este campioană  cu  3 partide înainte de sfârşitul campionatului. Steaua Bucureşti s-a impus în faţa celor de la Universitatea Cluj prin golul marcat de Andrei Prepeliţă în minutele de prelungire ale primei reprize.

   Laurenţiu Reghecampf  reuşeşte  să ia din nou campionatul cu Steaua pentru a doua oară consecutiv, şi se gândeşte la finala de cupă cu Astra Giurgiu de pe Naţional Arena. De 17 ani  steliştii nu au reuşit să facă eventul. Chiar astăzi Gigi Becali v-a fii eliberat din penitenciar pentru 24 de ore, şi se îndreaptă spre Bucureşti pentru  a-şi vedea familia. După meciul cu Universitatea Cluj antrenorul stelei Laurenţiu Reghecampf şi  Alexandru Chipciu s-au pornit direct spre Bucureşti pentru al întampina pe Gigi Becali  la palat. Steaua este cea mai titrată echipă din liga întai după cel de'al 25-lea titlu de campioană. Reghecampf  a declarat  că : " Steaua are forţa pentru finala Cupei, abia aşteaptăm să  ne bucurăm alături de fanii noştri pentru încă un trofeu".

   Tot Reghecampf a declarat că  nu are vreun gând să părăsească Steaua până nu  i se termină contractul şi vrea al treilea titlu de campion cu Steaua Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu