sâmbătă, 3 mai 2014

ASA Târgu Mureş vs CS U Craiova

   Un meci  foarte spectaculos între ASA Târgu Mureş şi CS U Craiova  încheiat 4-1 pentru ardeleni. Acest meci  de liga a doua s-a ridicat peste aşteptările multora, un adevarat spectacol între două echipe care se bat pentru promovarea în liga întai.  Târgu Mureş a deschis scorul în minutul 13 prin Amauri după un contraatac perfect al ardelenilor. În minutul 44 Mihăită Pleşan a restabilit egalitatea pe tabelă după o pasă primită de la Ferfelea reuşind să strecoare  mingea printre picioarele portarului Eduard Stăncioiu. Însă după pauză cei de la Târgu Mureş au făcut o repriză excepţională reuşind să marcheze 3 goluri şi să rateze un penalty prin Bobi Verdeş. În minutul 49  fostulu jucător al Craiovei Bobi Verdeş a  dus scorul la 2-1, urmat  de golul lui senegalezului  Ousmane N'Doye din penalty'ul provocat de Izvoranu  iar golul  care a pus capac Craiovei a fost marcat de Sergiu Hanca în minutul  86.  

 Târgu Mureş  o echipă care merită promovarea în liga întai, care ne arată nişte jucători foarte interesanţi  gen Sergiu Hanca (22 de ani),respectiv Claudiu Bumba (20 de ani).

 După această victorie Târgu Mureş  a urcat pe prima poziţie în Liga a II seria 2 grupa de promovare urmată de CS U Craiova în spate la doar un singur punct,urmată de Gloria Bistriţa la doar 3 puncte în spatele  oltenilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu