luni, 12 mai 2014

Se ştiu Campioanele

 Da, se ştiu campioanele chiar una dintre ele cu un avans destul de mare reuşind să câştige cu  aproape 3 săptămâni campionatul înainte de a se termina, această echipa nu e decât Bayern Munchen. Bayern a ratat finala Champions League dar vrea să se răzbune pe Dortmund în cupa DFB Pokal.

   Dramatismul în  Premier League acolo unde Manchester City este campioană iar Liverpool se mulţumeşte cu un loc 2. Şeicii de la Manchester City aşteaptă cu nerăbdare Cupa Mondială pentru a-şi  îmbunătăţi lotul.   

    În  Primera Division doar Altetico  Madrid şi  Barcelona au ramăs să se bată în ultima etapa pentru titlu în meci direct. Real Madrid a pierdut cu 2-0 împotriva lui Celta Vigo şi nu mai are şansa să câştige campionatul, ci doar Champions League unde va da piept cu Ateltico Madrid.

    În Italia domină Juventus Torino şi reuşeste să cucerească al treilea campionat  la rând.  Antonio Conte   a ajuns la  100 de victorii  pe banca lui  Juventus.


   La noi  în ţară campioană este Steaua Bucureşti reuşind un parcurs frumos în acest campionat doar cu o înfrangere însă  astăzi va da piept cu Petrolul Ploieşti. Steaua are şansă să facă eventul dupa 17 ani, asta doar dacă reuşeşte să câştige cupa contra celor de la Astra Giurgiu.


 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu