luni, 5 mai 2014

Surprize în fotbal

   Hei, Hei după o zi  foarte frumoasă ca aceasta vreau să vă spun ce surprize au fost în Europa săptămâna trecută. Cu siguranţă nimeni nu se aştepta ca Barcelona să facă egal cu echipa antrenată de Cosmin Contra. Deţinătorul  a patru baloane de aur Lionel Messi a deschis scorul pe  Camp Nou în minutul 23, iar cu 5 minute înainte de pauză Angel Lafita a egal la 1.Alexis Sanchez a marcat pentru 2-1 iar în ultimul minut Barcelona a avut foarte mare ghinion când acelaşi Angel Lafita a egalat cu o livitură de cap. Pasul greşit al Barcelonei a fost trecut cu vederea când Levante a reuşit supriza duminică câştigând cu 2-0.  Nu ştiu pentru a câta oară când Cristano Ronaldo o salvează pe Real Madrid de la o înfrangere. Real Madrid a fost condusă pe  Santiago Bernabeu cu 1-0 golul lui  Jeremy Mathieu, Sergio Ramos egalând  urmat de golul lui  Daniel Parejo astfel Valencia a condus până în minutul 90 atunci când Cristano Ronaldo a egalat. Lupta este strânsă în Premiera  Division Ateltico (88 puncte)fiind la 3 puncte de Barcelona (85puncte) şi la 5 faţă de Real Madrid care are un meci mai puţin (83 puncte).

   Trecem în Italia acolo unde AS Roma a pierdut campionatul în faţa lui Juventus şi  au ca şi asigurat locul 2. AS Roma a pierdut în deplasare cu 4-1 singurul gol marcat de aceştia a fost marcat de Francesco Totti. 

    Şi în Romania a fost o supriză după ce Dinamo Bucureşti a pierdut scor 2-0 în faţa celor de la Braşov. Victoria a fost de aur pentru braşoveni  şi speră să se salveze de la retrogradare. Golurile au fost marcate de Andrei Cristea şi  Alexandru Mateiu (24 de ani).  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu