luni, 26 mai 2014

Pleacă Reghe de la Steaua ?

  Pleacă Reghecampf de la Steaua ? Soţia lui Reghe, Anamaria Prodan, a confirmat că acesta este aproape de a semna un contract cu AL Hilal din Arabia Saudită. Mircea Lucescu a refuzat ofertele arabilor deoarece are probleme cu inima şi nu poate suporta căldura.

   Laurenţiu Reghecampf a spus că  are o întelegere cu  conducătorii de la Al Hilal, dar acesta nu a semnat plus că vrea să-şi termine contractul pe care îl are cu Steaua Bucureşti. Arabi trebuie să pleatească o clauză de  800.000 de euro pentru al lua de la Steaua.Acesta este dispus să îşi plătească singur clauza pentru a pleca.

   Reghecampf este dispus să continue la Steaua Bucureşti, pentru a o califica din nou în grupele Champions League, însă are nevoie de investiţii, şi de noi oameni în staff-ul său.  

   O mare dezamăgire pentru antrenorul stelei este aceea veste cum că preparatorul fizic, prietenul său, Thomas Neubert a semnat deja cu Al Hilal el nu având vreo clauză cu echipa lui Gigi Becali. 

   Să vedem ce se va întampla în zilele acestea cu Reghecampf, dacă va semna cu Al Hilal pentru un salariu de 3,5 milioane de euro pe an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu