luni, 2 iunie 2014

Steaua are un nou antrenor !

  Steaua Bucureşti  începând de mâine va fii antrenată de Constantin Gâlcă. Cine este Constantin Gâlcă ?  Constantin Gâlcă s-a născut în Bucureşti pe 8 martie 1972. Acesta a făcut parte din Generaţia de Aur a României. Prima lui echipă a fost Progresul Bucureşti, urmând să facă pasul la FC Argeş şi reuşind să debuteze la naţionala de tineret  la vârsta de 18 ani. Steaua Bucureşti la luat de la FC Argeş după un sezon perfect. Constantin Gâlcă a evoluat şi în Spania pentru următoarele echipe :  Real Mallorca, Espanyol Barcelona, Villarreal, Almeria şi Real Zaragoza. Acesta de meserie era fundaş stânga, sau central.

  După toată această scurtă caracterizare, al unui mare jucător cred ca ar fii timpul să vorbim şi despre istoricul său ca şi antrenor. Prima lui echipă antrenată a fost Almeria B. A mai antrenat şi Naţionala Under 17 a României. 

 Prima lui declaraţie ca şi antrenor al stelei a fost următoarea : ''Vreau să vin cu staff-ul meu la echipă şi să fiu responsabil atât pentru  achiziţii cât şi  pentru construirea unei echipe ".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu