sâmbătă, 7 iunie 2014

Juventus se întăreşte în atac ?

 Juventus Torino este foarte aproape să îl cumpere pe  chilianul Alexis Sanchez de la Barcelona. Se pare că Alexis Sanchez a ajuns la un acord cu italienii, însă acum campioana italiei trebuie să se înţeleagă  şi cu Barcelona. Barcelona a plătit pentru Alexis Sanchez 40 de milioane de euro, şi nu este dispusă să îl lase să plece pe mai puţin de 25 de milioane de euro. 

 După ce au reuşit un parcurs fenomenal în Europa League, cei de la Sevilla îşi vând un titular Barcelonei. Cine altul decât  Ivan Rakitic care a făcut o figură foarte bună în sezonul trecut. Suma de transfer este undeva la 18 milioane de euro şi va semna pentru 3 ani de zile. Acesta este deja în Brazilia cu echipa naţională a Croaţiei, care va avea primul meci chiar împotriva gazdelor Cupei Mondiale.

 AC Milan vrea să uite de sezonul dezastros, după ce au reuşit să termine pe locul 8 fiind astfel în afara Europei pentru sezonul 2014-2015. Milanezii s-au întărit cu un jucător de la Paris Saint Germain. Este vorba despre fundaşul brazilian Alex în vârstă de 31 de ani, care a fost stâlpul apărării la Paris. David Luiz este înlocuitorul lui  Alex la PSG. Dacă tot am pomenit de Paris, astăzi de la ora 16:00 Simona Halep va disputa finala de la Roland Garros, şi îi voi urmări meciul exact cum am făcut pe tot parcursul turneului. HAI SIMONA !
 

 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu