luni, 23 iunie 2014

Favoritele la Cupa Mondială

 Care sunt favoritele la câştigarea Cupei Mondiale după faza grupelor ? Vă voi răspunde eu la această întrebare, mai ales după ce am văzut majoritatea meciurilor de la Cupa Mondială. 

 Prima favorită la câştigarea Cupei Mondiale este Germania. Germania are nişte jucători foarte buni, şi un stil de joc foarte frumos. Au avut meci greu cu Ghana şi au terminat la egalitate, însă şansele lor să termine pe primul loc în grupă sunt foarte mari. Jucătorii tehnici  şi experimentaţi ai germanilor vor face diferenţa în meciurile grele. 

  A doua favorită la câştigarea Cupei Mondiale este Olanda. Olanda a impresionat în primul meci, cel cu Spania încheiat 5-1. A fost cel mai bun joc al Olandei de la Cupa Mondială. În al doilea meci Olandezii  s-au chinuit să-i bată pe australieni, care meritau  cel puţin un punct din această confruntare. Ultimul meci din grupă s-a disputat astăzi cu victoria Olandei 2-0 contra celor din Chile. Un meci foarte plictisitor, cu puţine ocazii de gol, însă olandezii au jucat pe contraatac şi au reuşit să câştige meciul.

 A treia  favorită la câştigarea Cupei Mondiale este ţara gazdă Brazilia. Brazilia pe mine nu a reuşit să mă impresioneze. Brazilia este obligată să ajungă în finală şi să o câştige pentru a evita un scandal imens. 
 clasamentul grupei B

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu