duminică, 8 iunie 2014

Amicale între naţionale

  S-a mai dus o zi, şi suntem aproape de Cupa Mondială care începe pe 12 iunie.Ieri  s-au disputat multe meciuri interesante între echipele naţionale. 

  Columbia  în ciuda faptului că la pierdut pe Falcao, o duce bine în amicale. A reuşit ieri să câştige cu 3-0 în faţa Jordanului. Rodriguez a înscris primul în minutul 42, Cuadrado în minutul 83 şi Guarin a închis tabela la 3. Columbienii vor da piept cu Grecia, Cote d' Ivoire şi Japonia.

  Croaţia a reuşit să câştige cu Australia 1-0, graţie unul gol superb al jucătorului Jelavic în minutul 58. Croaţia va fii prezentă la Cupa  Mondială şi va da de echipa gazdă Brazilia, în meciul de deschidere.

  Adversara României în  preliminariile Euro 2016, Grecia reuşit să câştige cu 2-1 în faţa Boliviei. Grecia este favorită  să câştige grupa la Mondiale.

 Mexic 0-1 Portugalia. Fară Cristiano Ronaldo accidentat, portughezii s-au chinuit să bată Mexicul, graţie unui gol de aur în minutul 93 al fundaşului  Bruno Alves.

  Argentina a  câştigat ultimul meci amical cu 2-0 în faţa Sloveniei. Argentinieni au reuşit să marcheze datorită lui Alvarez şi Lionel Messi.Argentina este favorită în grupa F unde mai fac parte Iran, Bosnia şi Nigeria.

Să enumăr şi restul partidelor :
 Japonia 4-3 Zambia
 Camerun 1-0 Moldova
 Belgia 1-0 Tunisia
 Spania 2-0 Salvador
 Anglia 0-0 Honduras 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu