marți, 29 aprilie 2014

Rezultate Liga întai

Bun  astăzi vom vorbi despre fotbalul din Romania, mai exact rezultatele etapei 29.
Voi începe cu ultima partidă disputată din această etapa, Petrolul  Ploiesti - FC Botoșani, scor 3-0 pentru echipa antrenată de Razvan Lucescu. Cu siguranță este cel mai bun joc făcut de Petrolul Ploiesti sub comanda lui Razvan Lucescu de când o antrenează.
A fost un meci foarte frumos, cu multe ocazii ale ploieștenilor  la poarta lui Curileac, aceștia reușind să deschidă scorul prin Filipe Teixeira  în minutul 33, urmat de golul lui Adrian Mutu dupa 14 ani si 5 luni de la revenirea sa în liga întai, gol marcat din penalty( minutul 71), iar  golul de 3-0 a fost marcat de Laurențiu Marinescu din penalty, el revenind dupa o perioadă foarte lungă de absență din cauza unei accidentări grave.
Razvan Lucescu a declarat la finalul meciul că este extrem de mulțumit de prestația lui Adrian Mutu după primul gol marcat în tricoul ploieștenilor. Razvan Lucescu a mai declarat că  echipa Petrolul Ploiesti este într-o creștere evidentă, mai ales că încep să revină și jucătorii care au lipsit în ultima perioadă. Razvan Lucescu a  meritat victoria în fața celor de la FC Botoșani după un meci controlat de la un cap la altul de echipa ploiesteană.
Și  Steaua București a reușit să se impună în fața propriilor spectatori cu scorul de 3-0 contra echipei  FC Brașov antrenată de Cornel Țălnar.Arbitru a fost George Găman ( din Craiova).
Primul gol a fost o bijuterie a lui Iasmin Latovlevici (în minutul 43) un șut năucitor cu dreptul din afara careului,bară gol fară ca portarului să o ajungă, iar următoarele 2 goluri au fost marcate de către  Chipciu ( în minutul 76) urmat de Szukala ( în minutul 87).
S-au mai disputat meciurile :
Ceahlăul Piatra Neamț 0-1 Gaz Metan Mediaș
Oțelul Galați 0-1 Săgeata Năvodari
Universitatea Cluj 1-0 FC Vaslui
Astra Giurgiu 1-0 CFR Cluj
Pandurii Târgu Jiu 0-1 Poli Timișoara
Concordia Chiajna 1-3 Dinamo București
Coroana Brașov 0-4 Viitorul Constanța
Steaua București 3-0 FC Brașov

Petrolul Ploiești 3-0 FC Botoșani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu