luni, 28 aprilie 2014

În memoria lui Tito

Toată  planeta a  fost zguduită de o mare tragedie în fotbal. Fostul  mare antrenor al echipei FC Barcelona Tito Vilanova a murit din princina cancerului  la glanda  parotidă. Tito Vilanova a murit la vârsta de 45 de ani, el fiind internat în spitalul   Quiron  din Barcelona (vineri 25 aprilie) la o zi după ce a fost operat, intervenție după care s-a deteriorat rapid starea lui de sanătate. 
Pep Guardiola fost colaborator la Barcelona cu Tito  s-a declarat extrem de afectat de decesul acestuia.
 Pep Guardiola a declarat că : ''Tristețea pe care o simt va rămâne în mine toată viața. Am trăit multe împreună, am pierdut împreuna, am învins împreună, este o situație foarte grea ''. (a declarat Pep Guardiola)
Chiar și regele fotbalului din România Gheorghe Hagi  și-a arătat regretul față de decesul fostului mare antrenor al Barcelonei : "E greu să vorbești. Dumnezeu să-l odihnească în pace . Era antrenor tânăr , era valoros , era foarte bun. Fotbalul este mai sărac ,dar merge înainte.  Împreună cu Pep ne-au arătat o echipă frumoasă, probabil cea mai frumoasă din istorie, cu un fotbal frumos. Un mare om care va ramâne totdeauna în istorie ''.( a declarat Gheorghe Hagi)   
Barcelona a jucat  duminică cu Villareal , reușind să se impună cu scorul de 3-2, după ce în minutul 55 era 2-0 pentru gazde , iar ''catalanii '' au reușit să întoarcă scorul prin 2 autogoluri ale jucătorilor Gabriel Paulista(64), Mateo Pablo Musacchio (77), iar golul care a decis soarta partidei a fost marcat de către Lionel Messi  în  minutul (83).Toți catalanii au dedicat victoria fostului mare antrenor al Barcelonei Tito Vilanova.  
Etapa 35 s-a încheiat în  Spania, să vă  spun și celelalte rezultate : 
Elche 1-1 Levante 
Granada 0-3 Rayo Vallecano
Getafe 1-0 Malaga
Real Madrid 4-0 Osasuna 
Real Betis 0-1 Real Sociedad 
Espanyol 1-2 Almeria
Valencia 0-1 Ateltico Madrid
Athletic Bilbao 3-1 Sevilla
Villarreal 2-3 Barcelona






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu